***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Радев сезира КС заради спирането на концесията на „Росенец“. Осъдиха лидера на „Възраждане“ за клевета на журналист


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 4 август   

 

Президентът Румен Радев сезира Конституционния съд за прекратяването на концесията на терминал „ Росенец ". Това оповестиха от прессекретариата на президента.

***

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов е наказан да заплати 5000 лева обезщетение на репортера Васил Иванов, защото през май 2020 година е разгласил във Facebook профила си обидни и оскърбителен изказвания за него. Това се вижда от решение на Софийския градски съд, написа в.Сега.

***

45-годишна жена от София е пребита от мъжа, с който живее и негов комшия. Случаят е от 24 юни и завършва съдбовно. Жената е умряла в болничното заведение без да пристигна в схващане. Връзката сред насилника и жертвата е почнала след запознанство в обществените мрежи и е траяла единствено към два месеца.

***

***

***

В своя позиция от " Куадрант Бевъриджис " АД, формалната компания на продуктите на " Пепси " за България, оповестяват, че са подхванали всички ограничения за преустановяване на съдействието с изпълнителя Йонислав Йотов - Тото.

***

***

Отказ да стане компаньонка в страната, а след година - в Нидерландия или Белгия, стоял зад зверството върху 18-годишната ученичка Дебора Михайлова. Тази злокобна версия популяризират от уста на уста заралии, познати и на девойката, и на садиста, упражнил насилието върху нея - Георги Николаев.

***

Само с една рота от 100 бойци и 4-ма командири взе участие България в усилването на защитата на източния фланг на НАТО против вероятно нахлуване от страна на Русия.

***

Съветникът на президента на Крим Олег Крючков заяви за задействането на системите за противовъздушна защита в няколко региона на полуострова, заяви ТАСС.

***

Русия към този момент е изстреляла минимум 1961 нападателни дрона " Шахед " против Украйна, по-голямата част от които са били свалени, съобщи през вчерашния ден в обичайното си вечерно послание украинският президент Володимир Зеленски, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки украинската новинарска организация Укринформ. 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР